Cămașa este un element indispensabil al garderobei vestimentare a unui bărbat.

Postat de Alice Lee pe

Cămașa este un element indispensabil al garderobei vestimentare a unui bărbat. Casual, sport, de ocazie - există atât de multe varietăți de cămăși bărbați, încât ți-ar fi extrem de complicat să numeri toate modelele.

 

Cămașele sunt purtate de toți bărbații, indiferent de vârstă, profesie sau statut social. În magazinul online www.neer.ro îți poți alege cămașa

potrivită care va conferi stilului tău vestimentar o nouă notă de eleganță.

Mulți bărbați preferă să poarte cămăși bărbați de vară. Desigur, ei le poartă doar atunci când codul vestimentar permite acest lucru. În acest articol vom vorbi despre cum să alegi o cămașă de vară, precum și despre cum să o porți.

O caracteristică cheie a unei cămăși de vară este respirabilitatea ridicată. Anume din acest motiv  vă recomandăm să acordați preferință țesăturilor fabricate din fibre naturale (bumbac, in sau un amestec din acestea). Atenție la gradul de transparență al materialului: cu cât este mai mare, cu atât țesătura este mai potrivită pentru vară. Materialul opace de bumbac cu o țesătură foarte strânsă puțin probabil să se potrivească.

Inul este considerat unul dintre cele mai bune materiale pentru vară, dar, din păcate, necesită o îngrijire mega delicată. Călcarea perfectă a unei cămăși din in este o sarcină cu adevărat dificilă. De aceea, de obicei, țesăturile sunt produse dintr-un amestec de in și bumbac - ele se calcă mai ușor, dar, în același timp, au o respirabilitate înaltă și sunt foarte confortabile.

Ca orice articol din garderoba ta, cămașa ar trebui să se potrivească bine cu silueta ta. Spre deosebire de o cămașă clasică, care ar trebui să se potrivească strâns torsului, o cămașă casual de vară ar trebui să stea liber pe tine. Mai exact, în căutarea unei cămăși pentru vară, alege un model care să aibă un centimetru suplimentar în piept, talie și umeri.

La ce ajută asta? Totul este simplu. Vara transpirăm destul de puternic și este necesar ca aerul să circule liber sub haine. Dacă hainele se potrivesc în tocmai pe silueta ta, atunci aerul nu va circula și, în consecință, te vei supraîncălzi. De aceea, trebuie să verifici cât de bine este cusută cămașa, cât de bine se așează în umeri și dacă există rezervă de țesut în zona pieptului.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare