Ce ar putea fi mai simplu și ușor decât să cumperi o bluză bărbați?

Postat de Alice Lee pe

Ce ar putea fi mai simplu și ușor decât să cumperi o bluză bărbați?

 

Mulți oameni gândesc așa și greșesc. Nu este atât de simplu să alegi o cămașă bărbătească care se va potrivi ideal siluetei și stilului bărbatului. Acest fapt este clar confirmat de exemple zilnice, când bărbații poartă cămăși complet nepotrivite. În acest articol Neer.ro te ajută să simplifici procesul de alegere a unei bluze bărbați.

Cel mai adesea, se cumpără cămăși care arată frumos pe fereastră. Cu toate acestea, sarcina cămășii este de a conferi bărbatului un stil perfect care se potrivește siluetei lui. Prin urmare, trebuie să fie selectată o cămașă pentru un set specific de haine, trăsături faciale și tipul de aspect. Atunci va părea armonios.

Asortează corect culoarea. Atunci când cumpără o cămașă nouă, puțini bărbați se gândesc cât de important este să ia în considerare tipul de aspect pe care îl au. De exemplu, cu un contrast pronunțat (părul întunecat și ten deschis la culoare), merită să acorzi preferință nuanțelor saturate. Posesorilor de păr deschis la culoare li se va potrivi cel mai bine bluze bărbați cu nuanțe de gri. Apropo, este foarte important să fii atent atunci când alegi cămăși de nuanțe roz și roșiatice, deoarece acestea pot oferi feței tale un aspect nesănătos.

Alege modelul potrivit. Este necesar să decizi ce tip de cămașă este cel mai potrivit pentru tine. Spre exemplu, ai putea să începi de la aspect și tipul ornamentelor. Cum ai dori să fie acestea? Geometrice, ornamentale, florale?

Atenție la forma gulerul. Gulerele de cămăși au multe forme. Diferențele sunt în înălțimea, lățimea, claritatea colțului, etc. Este important să alegi forma care va fi în armonie cu trăsăturile faciale pe care le ai. Există o regulă simplă: cu cât fața este mai îngustă, cu atât colțul gulerului cămășii ar trebui să fie mai clar.

Evită țesăturile strălucitoare. Da, într-adevăr, cămășile confecționate din materiale strălucitoare arată frumos și atrag atenția. Cu toate acestea, pentru unii bărbați un astfel de produs poate arăta ieftin. În plus, o cămașă strălucitoare dă impresia unui produs sintetic de calitate scăzută, iar pentru o cămașă acesta este un caracteristică inacceptabilă.

Accesează magazinul online www.neer.ro - magaziul care îți pune la dispoziție o mulțime de tipuri de bluze bărbați, din care, cu siguranță vei găsi cele potrivite pentru tine.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare