Costume de baie-ce alegem?

Postat de Alice Lee pe

Costume de baie-ce alegem?

Temperaturile ridicate din această vară ne trimit pe toții cu gândul la vacanță, la mare, la piscină și oriunde este distracție. Deși poate părea că nu este nevoie să stăm prea mult să compunem o ținută pentru aceste ocazii, chiar și alegerea costumului de baie este foarte importantă. Primul pas spre a face o alegere în acest sens este să lăsăm deoparte toate standardele impuse de societate, să ignorăm părerile rele și să alegem exact ce ne place și ce ne atrage. Pe Neer.ro putem găsi extrem de multe variante când vine vorba despre costumele de baie.

Costume de baie în 2 piese

Cele mai căutate în materie de costume de baie sunt cele în 2 piese, pentru care există o libertate foarte mare în ceea ce privește modelul, culoarea, etc. Când optăm pentru un costum de baie în 2 piese putem alege un costum deja format, însă putem chiar să combinăm două modele. În cazul sutienului putem alege dintre mai multe modele cum ar fi bandeau, clasic (forma și sistemul de închidere asemănătoare cu sutienul de zi cu zi), sutien care se leagă la spate și după gât sau cele de tip bustieră. Și în cazul bikinilor există mai multe variante, astfel că putem alege un chilot normal sau de tipul string, cu talie înaltă, fix sau care se leagă în părți.

 

Costume de baie întregi

Chiar dacă ascund anumite zone, ferindu-le de bronzul perfect, costumele de baie dintr-o singură piesă pot fi foarte chic. La fel ca în cazul celor din două piese, aceste costume se găsesc în foarte multe variante și pot fi incluse chiar și într-o ținută perfectă pentru o plimbare la malul mării alături de o fustă lungă sau o pereche de pantaloni scurți și un kimono. Când alegem un costum de baie întreg putem pune accent pe imprimeul acestuia sau pe diferite detalii cum ar fi bretele, care pot fi clasice, tip spaghetti sau chiar cu inserții. Mai putem miza pe decolteu sau chiar pe decupaje în zonele laterale.

Indiferent dacă alegem un costum întreg sau în două piese, este foarte bine să îndrăznim și să alegem culori și imprimeuri cât mai variate, care ne vor pune în evidență corpul și bronzul. Culorile neon și imprimeurile florale sau animal print vor rămâne întotdeauna printre preferate.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare