Costume de baie potrivite vara

Postat de Alice Lee pe

Costumele de baie sunt la mare căutare în acest sezon. A venit vacanța așa că putem da startul concediilor. Ne putem clar bucura de vremea însorită de afară, așa că îmi permit să vă prezint câteva modele, potrivite pentru fiecare siluetă, pe care eu le-aș alege. Avantajul este că pe piață găsim deja o mulțime de modele pentru toate gusturile.

Am văzut că se poartă mult slipul cu talie înaltă, animal print-ul, sutiene într-o multitudine de forme, cum ar fi triunghi, push-up, cu volane.

Costum de baie din două piese cu volane

Culoarea acestui costum de baie m-a cucerit total. De ce trebuie să îl cumpărați? Pentru că imprimeul este unul vesel, floral, tropical, în ton cu vremea frumoasă. Partea de sus are și niște volănașe ceea ce îl face mai jucăuș, cute, aș putea spune, iar partea de jos este cu talie mai înaltă. Volanele oferă de asemenea un plus de volum bustului, și multe dintre vedete apelează la acest tip de costum.

Este ideal aproape pentru orice siluetă, conferă un aspect romantic și delicat, iar culoarea este perfectă pentru o piele bronzată.
Costum de baie sexy

Costum de baie sexy dintr-o piesă

Un costum de baie format dintr-o piesă poate fi potrivit deoarece nu vei trece neobservată.

Mie mi se pare unul mai sporty ce-i drept, și este ideal dacă îți place să fi mai activă pe plajă.

Deseori aceste modele sunt destul de comode, iți permit să te miști în voie, și vei arăta decent totodată. După cum vedeți acest model arată perfect pe o piele bronzată, e alegerea voastră , oportunități sunt foarte multe. Nu uitați că costumele de baie întregi flatează orice siluetă.

Costum de baie

Costum de baie din două piese și dantelă

Acest model l-am lăsat la final deoarece îl consider puțin mai îndrăzneț. Ar fi ideal pentru fetele care au un bust mai generos, care vor să iasă din tipar. Decolteul este puțin mai adânc, are și dantelă, ceea ce îl face mai sexy, și totodată o modalitate simplă de a expune mai multă piele.Modelul acesta este negru și are imprimeu floral, nu ve-ți da greș cu el după părerea mea.

Costum de baie ieftine

Nu uitați fetelor purtați ceea ce vă place, și ce vă face să vă simțiți în largul vostru. Multe vi se pot potrivi sau nu, așa că vă sfătuiesc să le probați, și să vedeți care vă avantajează.

Care este tendința ta preferată în costume de baie vara aceasta?

0 comentarii

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare