Cum alegem pantofii de damă perfecți?

Postat de Alice Lee pe

Alegerea pantofilor de damă este o adevărată provocare și depinde de mai mulți factori cum ar fi: evenimentul la care vor fi purtați sau ținuta la care trebuie asortați. Pantofii de damă sunt disponibili în foarte multe modele, culori și materiale. Sunt totuși câteva aspecte de care trebuie să țineți cont când vreți să achiziționați pantofi de damă. Află totul despre acestea din următoarele rânduri!

1. Alegeții pantofi și sandale din piele pentru damă

Pielea naturală este un material ce permite picioarelor să respire, evitând astfel micozele. De asemenea pantofii si sandalele din piele pentru damă au o rezistență crescută și vă puteți bucura de ei pentru mai mult timp.  

sandale dama piele

Vara, sandalele cele mai purtate. Modelul prezentat este perfect deoarece tocul este comod, bretelele sunt confecționate din piele naturală, iar nuanța si designul le fac ușor de asortat

oricărei ținute.

 2. Alegeți pantofi de damă rezistenți

Atunci când investiți bani într-o pereche de pantofi de damă, trebuie să verificați și rezistența lor. Nu este deloc plăcut ca după două purtări pantofii să se deterioreze. 
Acești pantofi ieftini sunt rezistenți la apă. Balerinii de damă sunt perfecți pentru un concediu la mare sau pentru un weekend la piscină. Este important să nu faceți corelația între un preț mare și calitate. Nu de puține ori, încălțămintea ieftină este mai rezistentă decât cea la prețuri exorbitante.

balerini dama

3.Optați pentru sandalele de damă cu talpă flexibilă

Încălțămintea de damă cu talpă rigidă provoacă încordarea musculaturii, implicit dureri de picioare. O talpă flexibilă permite membrelor inferioarw să fie relaxate și nu forțează mersul. Verificați mereu acest aspect și veți evita astfel disconfortul creat de pantofii sau sandalele incomode.

Aceste sandale casual de damă au o talpă ortopedică, ușoară, flexibilă și sunt confecționate din piele ecologică.

Alegeți-le cu încredere dacă vă doriți o vară fără dureri de picioare!

sandale dama

 

4. Tineți cont de estetica pantofilor de damă

Este important ca pantofii de damă pe care îi alegeți să fie comozi, calitativi, dar la fel de important este să vă placă aspectul lor. Pentru noi, femeile, partea estetică este foarte importantă, iar atunci când vine vorba despre alegerea încălțămintei, nu se face excepție.

Acești pantofi de damă cu broderie florală sunt eleganți și se potrivesc atât unui outfit casual, cât și unei ținute elegante. Culoarea nude este ușor de asortat, iar calapodul este foarte comod.

pantofi dama

Deși este greu să găsiți pantofi care să îndeplinească toate criteriile, pe Neer, gama de produse este foarte variată și veți găsi pantofi de damă și sandale din piele pentru damă care să corespundă așteptărilor dumneavoastră. Astfel, vara aceasta, veți uita de durerile de picioare și vă veți putea bucura de toate evenimentele la care veți participa.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare