Indiferent de anotimp și stilul vestimentar, orice bărbat poartă pantaloni.

Postat de Alice Lee pe

Indiferent de anotimp și stilul vestimentar, orice bărbat poartă pantaloni.

Ei sunt principalul articol de îmbrăcăminte al bărbaților. Desigur, poți purta blugi, haine sport sau pantaloni scurți, dar aceste lucruri nu sunt întotdeauna potrivite pentru evenimente formale și ocazii speciale. Prin urmare, pantalonii clasici pentru bărbați ar trebui să fie în garderoba oricărui bărbat care se respectă, iar magazinul online neer.ro îți vine în ajutor pentru găsirea perechii potrivite de pantaloni eleganți bărbați pentru tine.

O pereche de pantaloni eleganți bărbați oferă respectabilitate imaginii, arată frumos și elegant. Reieșind din aceasta, este foarte important să alegi corect acest tip de pantaloni. Pentru a reuși, urmează sfaturile Neer.ro, prezentate mai jos!

Pantaloni trebuie să fie croiți corespunzător. O pereche de pantaloni eleganți prezintă următoarele caracteristici:

  • ascund toate defectele;
  • nu formează pliuri în exces;
  • sunt purtați cu o centură sau cu bretele;
  • sunt echipați cu buzunare decorative (aproximativ lățimea palmei unui bărbat).

Pantalonii clasici, concepuți pentru purtarea de zi cu zi, de exemplu pentru muncă, sunt cusute din țesătură simplă și au culori practice - gri, albastru închis sau negru. Țesătură colorată sau albă este folosită, de obicei, doar la ocazii speciale.

Lungimea contează. Lungimea pantalonilor clasici pentru bărbați are o importanță deosebită în crearea unei imagini elegante. Pentru a face alegerea potrivită și a fi sigur că ai luat decizia corectă în privința lungimii optime a pantalonilor, ar fi bine să iai cu tine o pereche de pantofi clasici (atunci când mergi să măsori pantalonii). Dacă preferi pantaloni skinny, lungimea lor abia ar trebui să ajungă la pantofi, în timp ce șiretul rămâne complet deschis. Nu uita, atunci când porți pantaloni eleganți, se pot forma pliuri și cute, din cauza cărora aceștia se pot ridica ușor.

Dacă codul vestimentar permite, poți combina un sacou și pantaloni de diferite culori, astfel, imaginea ta va părea  mai originală.

Mici secrete. Ar fi bine să ai în garderoba ta două perechi de pantaloni pe care să le combini cu un sacou. De obicei, deoarece trebuie spălați mai des, pantalonii se uzează mai repede. Respectiv, dacă te înarmezi cu 2 perechi de pantaloni eleganți, acest lucru îți poate garanta un aspect impecabil în orice situație.

 

0 comentarii

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare