Rochiile lungi-mereu la modă

Postat de Alice Lee pe

Rochiile lungi-mereu la modă

Chiar dacă există multe voci care spun că rochiile lungi acoperă prea mult și ascund feminitatea, clar se poate demonstra contrariul. În ultimii ani rochiile lungi sau midi au redevenit la modă și pot fi purtate în foarte multe feluri și la diferite ocazii. Indiferent că vorbim despre o ținută de seară, o ținută casual de zi cu zi sau o ținută pentru o plimbare la malul mării, rochiile lungi reprezintă piese vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei. Pe Neer.ro modelele sunt foarte variate, iar după un mic search nu putem să nu găsim rochia perfectă de care avem nevoie.

Rochii de seară

În cazul unor evenimente elegante rochia lungă poate fi cea mai potrivită alegere. Putem realiza o ținută wow atât cu o rochie simplă pe care să o accesorizăm cu bijuterii și încălțăminte cât mai glam, cât și cu o rochie lungă cât mai impresionantă. Dantela, catifeaua sau satinul sunt materialele perfecte pentru o petrecere într-un cadru închis, în timp ce pentru o petrecere în aer liber putem opta pentru materiale cât mai vaporoase, cum ar fi voalul. Pentru un plus de feminitate sunt perfecte rochiile mulate, cele tip sirenă sau rochiile cu detalii precum un decolteu generos sau șlițul.

Rochii casual

Atunci când spunem rochie lungă casual ne putem referi atât la rochiile potrivite pentru stradă, cât și la cele pentru plajă. Când vine vorba de acestea există o libertate foarte mare în ceea ce privește materialul, imprimeul sau forma. Perfecte pentru vară sunt rochiile cu imprimeuri cât mai colorate, cum ar fi cele florale, cât mai lejere și din materiale subțiri cum ar fi inul sau bumbacul. La mare căutare în această vară sunt rochiile tip cămașă, rochiile cu drapaje sau șliț. Asociate cu accesorii și elemente din paie, cum ar fi pălării, genți sau espadrile, rochiile lungi ne trimit cu gândul la o ținută boho chic. Aceste rochii sunt perfecte și pentru festivaluri, mai ales cele cu modele florale sau cele de inspirație rock. În cazul rochiilor pentru plajă elementul esențial trebuie să  fie explozia de culori, care ne va face de neobservat în acel cadru liniștit.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare