Sisteme de depozitare pentru casa ta

Postat de Alice Lee pe

Indiferent de cat de mult spatiu ai in casa, intotdeauna o sa ai nevoie de inca putin loc pentru a depozita diverse obiecte. Cum sistemele de depozitare potrivite nu sunt intotdeauna usor de gasit, noi ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu cateva idei care se vor dovedi a fi utile in diversele camere ale locuintei tale.

Asadar, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva idei de cutii de depozitare si alte sisteme, pe care sa le poti utiliza in functie de nevoile tale.

Cutii de depozitare si alte sisteme utile 

Camasile trebuie sa arate intotdeauna perfect, insa acest lucru nu este tocmai atat de simplu pe cat suna. Insa in acest sens te poate ajuta o husa de haine semitransparenta, care, in acelasi timp, iti ofera avantajul de a putea vedea ce piesa vestimentara se ascunde dedesubt. 

sisteme haine

Pentru fashionistele pasionate si iubitoarele de accesorii, un organizator pentru genti care poate sta in dulap este, cu siguranta, o achizitie de care vor fi multumite.

organizator genti

Daca esti o persoana organizata si nu dispui de prea multe spatii de depozitare pentru garderoba ta, iti propunem sa alegi sacii de depozitare pentru sosete, lenjerie intima si alte obiecte vestimentare de mici dimensiuni.

 saci de depozitare
Chiar si in baile sunt utili sacii de depozitare confectionati din materiale impermeabile.

saci depozitare

Este dovedit faptul ca spatiul unui dulap trebuie exploatat la maximum, pentru a putea beneficia de fiecare coltisor. Asadar, umerasele verticale reprezinta un adaos util.

umerase verticale

Ai prea multe accesorii sau pur si simplu cele pe care le ai nu par a-si gasi niciodata locul? Alege o cutie de depozitare cu un aspect elegant!

cutie depozitare

Nu in ultimul rand, un cos impletit se poate dovedi a fi un spatiu de depozitare versatil. 

spatii depozitare

Alege cutiile de depozitare si sistemele care se potrivesc stilului locuintei tale si descopera reducerile de sezon la aceste produse de pe neer.ro aici!

0 comentarii

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare