Noutati de primavara!      Pana la 70%Confidentialitate

----

SECTIUNEA 1 - CUM UTILIZAM DATELE DUMNEAVOASTRA?

Atunci cand cumparati un produs din magazinul nostru, ca parte din procesul de vanzare, noi colectam informatiile cu caracter personal introduse de dumneavoastra, precum numele, adresa si email-ul.
Cand rasfoiti oferta magazinului nostru, primim automat adresa dumneavoastra IP, pentru a avea informatii despre sistemul de operare si browser-ul folosit.
Email marketing (daca se aplica): Cu permisiunea dumneavoastra, va putem trimite email-uri despre reduceri, produse noi, etc.

SECTIUNEA 2 - CONSIMTAMANTUL

Cum obtineti consimtamantul meu?
Cand ne oferiti informatiile necesare procesarii unei tranzactii, verificarea unui credit card, sau stabilirea unui retur, intelegem ca sunteti deacord cu colectarea datelor personale, numai pentru efectuarea cu succes a operatiunii respective.
Daca va solicitam informatii cu caracter personal pentru alte motive, precum marketing-ul, va vom cere in prealabil consimtamantul sa va vom oferi posibilitatea de a refuza acest lucru.

Cum imi retrag consimtamantul?
Daca va razganditi pe parcurs si nu mai doriti sa fiti contactat de catre noi, sau sa utilizam informatiile respective, oricand, puteti sa va retrageti consimtamantul printr-o cerere trimisa pe adresa support@neer.ro

SECTIUNEA 3 - TERMENI LEGALI

Putem divulga informatii cu caracter personal atunci cand acestea sunt solicitate de lege sau cand incalcati Termenii si Conditiile noastre.

SECTIUNEA 4 - SHOPIFY

Magazinul nostru este gazduit de catre Shopify Inc. Ei ne pun la dispozitie platforma e-commerce, oferindu-ne posibilitatea sa livram produse si servicii catre dumneavoastra.
Datele dumneavoastra sunt stocate prin baza de date a Shopify si prin aplicatiile acestora. Ei stocheaza aceste date pe un server securizat, in spatele unui firewall.

Plata:
Daca alegeti sa platiti direct, cu un credit card, atunci Shopify va inregistra aceste date. Ele sunt criptate prin "Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Aceste informatii sunt stocate pana la finalizarea tranzactiei. Dupa ce tranzactia a fost finalizata, aceste date sunt sterse.
Toate platile directe printr-un credit card, adera la standardele setate de PCI-DSS asa cum sunt ele stipulate de catre Consiliul "PCI Security Standards", ce este reprezentat de brand-uri precum Visa, Mastercard, American Express is Discover.
Cerintele PCI-DSS ne permit noua si partenerilor nostri, accesarea acestor informatii printr-un mediu securizat.
Pentru mai multe detalii puteti citi Termenii si Conditiile Shopify (https://www.shopify.com/legal/terms) sau Termenii de Confidentialitate (https://www.shopify.com/legal/privacy).

SECTIUNEA 5 - CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

In general, companiile terte subcontractate de noi, vor folosi informatiile oferite pentru a putea efectua serviciul prestat catre noi sau catre clientii nostri.
Totusi, anumite companii terte, precum procesatorii de plati online, au politica lor de confidentialitate, pe care trebuie sa o onoram prentu a duce la capat tranzactia.
Pentru acestia, va recomandam sa cititi politica lor de confidentialitate pentru a intelege in ce maniera vor fi utilizate datele dumneavoastra cu caracter personal.
Tineti cont si de faptul ca anumiti prestatori de servicii pot fi localizati in tari diferite fata de noi si dumneavoastra. Daca alegeti sa continuati tranzactia prin acestia, informatiile dumneavoastra intra sub jurisdictia tarii respective.

Din momentul in care parasiti site-ul nostru sau sunteti redirectati catre un website sau o aplicatie terta, nu mai sunteti sub incidenta Politicii de Confidentialitate sau a Termenilor si Conditiilor prezente pe site-ul nostru.

Link-uri
Cand accesati diverse link-uri in magazinul nostru, este posibil ca unele dintre ele sa va redirectioneze catre un alt site. Nu suntem responsabili pentru practicile legate de confidentialitate de pe alte site-uri si va recomandam sa cititi politica lor de confidentialitate.
Google Analytics:
Magazinul nostru foloseste Google Analytics pentru a ne permite sa aflam mai multe despre cine ne viziteaza site-ul si ce pagini sunt accesate.

SECTIUNEA 6 - SECURITATE

Pentru a va proteja informatiile personale, luam masuri aditionale si folosim bunele practici utilizate in aceasta industrie, pentru a ne asigura ca acestea nu sunt pierdute, folosite incorect, accesate, divulgate, alterate sau distruse.
Daca ne oferiti informatiile credit card-ului, aceste informatii sunt criptate prin tehnologia SSL si stocate cu o criptare AES-256. Deoarece nici o metoda de transmisie pe internet ori in format electronic nu e 100% securizata, urmam cu atentie toate cerintele PCI-DSS si implementam metode aditionale acceptate de standardele acestei industrii.

SECTIUNEA 7 - COOKIES

Aceasta este o lista de cookies pe care le folosim. Le-am listat aici pentru a va permite sa optati pentru eliminarea acestora.
_session_id, token unic, per sesiune, Permite Shopify sa stocheze informatii despre sesiune (de unde a venit, ce pagina a accesat, etc).
_shopify_visit, nu se stocheaza date, tine 30 de minute de la ultima vizita, Folosita de provider-ul nostru intern pentru a inregistra numarul de vizite.
_shopify_uniq, nu se stocheaza date, expira la miezul noptii (depinde de vizitator), in ziua urmatoare, Numara vizitele pe care un singur client le-a efectuat intr-un magazin.
_cart, token unic, tine 2 saptamani, stocheaza informatii despre continutul cosului de cumparaturi.
_secure_session_id, token unic, per sesiune.
_storefront_digest, token unic, indefinit, Daca magazinul are o parola, acesta este folosit pentru a determina daca vizitatorul are access.
PREF, valabil pentru o scurta perioada de timp, Folosit de Google pentru a urmari cine viziteaza magazinul si de unde.


SECTIUNEA 8 - VARSTA LEGALA

Acest site este disponibil utilizatorilor cu varsta de peste 18 ani sau care au varsta majoratului in tara sau locul de resedinta. Prin utilizarea acestui site, declarati si garantati ca aveti varsta legala.

SECTIUNEA 9 - SCHIMBARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta politica de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.
Daca magazinul nostru este achizitionat sau asimilat de catre o alta companie, informatiile dumneavoastra pot fi transferate noului proprietar pentru a continua vanzarea de produse catre dumneavoastra.

INTREBARI SI INFORMATII DE CONTACT

Daca doriti sa accesati, corectati, completati sau stergeti informatii cu caracter personal, inregistrati o sesizare sau contactati-ne la adresa support@neer.ro