Produse noi!     PANA LA 70%Retururi
Politica noastră de retur este de 30 de zile. Dacă au trecut mai mult de 30 de zile de când aţi primit comanda, din păcate nu vă putem da banii inapoi sau schimba produsul.  

E-mail: return@neer.ro

Pentru a fi returnat, produsul trebuie sa nu fie folosit si sa fie in aceleasi conditii in care l-ati primit. De asemenea el trebuie sa fie in ambalajul original.
Pentru a rambursa banii, avem nevoie de dovada achizitiei.
Va rugam sa nu trimiteti produsul inapoi la producator.

Inapoierea banilor (daca se aplica)
De indata ce produsul a ajuns la noi si a fost inspectat, noi va vom trimite prin e-mail o notificare de primire. De asemenea va vom trimite si o notificare in care se specifica daca cererea a fost aprobata sau respinsa.
Daca cererea a fost aprobata, procesul de rambursare a banilor va fi initiat si suma va fi automat emisa catre cardul de credit.

Pentru comenzile cu plata la livrare (CoD)

Rambursarea banilor se face numai prin virament bancar, catre contul furnizat de dumneavoastra. Nu se pot restitui banii cash.

Daca nu mai doriti articolele achizitionate si vreti sa le returnati, va rugam sa urmati pasii de mai jos:

1. Trimiteti un e-mail pe adresa return@neer.ro cu numele dumneavoastra, numarul de comanda (exemplu RO1234), motivul returului, numarul AWB-ului primit din partea firmei de curierat cu care ati trimis coletul returnat precum si un cont bancar unde se va face ulterior plata (va rugam sa precizati si titularul contului).

2. Trimiteti produsele catre sediul nostru (adresa se regaseste la finalul paginii). Pentru retur puteti folosi orice curier doriti, exceptand Posta Romana, insa costul transportului va revine.

In momentul in care primim produsele inapoi, banii va vor fi rambursati in 10-14 zile lucratoare.

Costul transportului, cel de 15 lei/23 lei, nu se returneaza.


Daca doriti sa schimbati produsele, va rugam sa trimiteti produsele originale catre sediul nostru, urmand ca noi sa va trimitem o comanda noua in cel mai scurt timp posibil (noua comanda va fi livrata in termen de 15 zile lucratoare).


Intarzierea sau lipsa banilor (daca se aplica)
Daca nu ati primit banii, verificati din nou cu banca, deoarece este posibil sa dureze o perioada pana ce banii ajung pe card.
Daca ati urmat pasii de mai sus si tot nu au intrat banii in cont, contactati-ne pe adresa return@neer.ro.

Transport Retur
 
Mai intai, contactati firma de curierat dorita, pentru a returna produsul. 

Vi se vor restitui banii pe produs, dar nu si costul transportului initial (cei 15 lei/23 lei platiti de dumneavoastra atunci cand ati primit produsul prin curierat).

Retururile nu pot fi efectuate prin intermediul Postei Romane. Nu ne asumam pierderea coletelor daca apelati la acest serviciu.

Daca trimiteti un produs cu o valoare mai mare de 300 lei, este recomandat sa folositi un sistem de transport ce permite utilizarea unui cod de urmarire sau sa achizitionati o asigurare de transport. Noi nu va putem garanta ca vom intra in posesia returului.

Adresa sediului este:

SATINIOR TECHNOLOGY S.R.L
Bulevardul General Vasile Milea, Nr 2i, Corp 1, Etaj 5, Ap 6B, Sector 6, Bucuresti


Open NEER