Paste Fericit alaturi de cei dragi!      Reduceri de 10 lei la comenzile de peste 199 Lei▶Showroomul NEER este un spaţiu destinat clienţilor care doresc să vadă, să testeze sau să probeze produse aflate pe stoc în depozitul din Romania, dar şi celor care doresc să ridice ori să returneze personal coletele cu articolele comandate online sau telefonic.

Retur direct în showroom:

Returnarea produselor direct în showroom se poate face doar cu o programare prealabilă. Așadar, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0770 820 141, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-17:00. 

Plasarea comenzilor direct în showroom:

1. Dacă ne vizitați în showroom pentru a plasa o comandă fără a ne contacta în prealabil la numărul de telefon 0770 820 141, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-17:00, una dintre colegele noastre vă va sta la dispoziție, astfel încât solicitarea dumneavoastră să fie înregistrată în sistem în cel mai scurt timp.

Vă rugăm să luați în considerare faptul că, momentan, pentru comenzile plasate direct în showroom, plata se poate face doar prin card bancar, fie direct in platforma pentru comenzi NEER, cu ajutorul colegelor noastre, fie prin intermediul POS-ului.

2. Atunci când plasați o comandă direct în showroom, noi verificăm în sistem pentru a vedea daca produsele dorite se află pe stoc în depozitul local.

Dacă produsele sunt pe stoc în depozitul local din București, comanda poate fi ridicată în aceeași zi, fără a plăti o taxă de transport.Dacă produsele nu sunt pe stoc în depozitul local, ci în depozitul din Asia, termenul de livrare a acestora este de 30 de zile, fiind necesară și achitarea unei taxei de transport.- Daca doriți să plasați o comandă online, creându-vă un cont de client pe neer.ro și optând pentru ridicarea comenzii din showroom, vă rugăm ca, mai întâi, să ne contactați la numărul de telefon 0770 820 141, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-17:00, pentru a verifica dacă avem produsele dorite pe stoc în depozitul local din București.

Dacă operatorul telefonic vă confirmă faptul că produsele sunt în stocul local, vă rugăm să bifați căsuța "Ridicare din showroom" în momentul în care finalizați plasarea comenzii pe neer.ro.

Comanda dumneavoastră va fi procesată și pregatită pentru colectare în cel mult 48 de ore de la plasarea ei și dumneavoastră veți fi contactat telefonic pentru a vă anunța când o puteți ridica din showroom.

În cazul în care produsele nu se află pe stocul local, operatorul telefonic vă va comunica acest lucru, iar după ce dumneavoastră ați finalizat comanda în contul de client creat pe neer.ro, veți intra în posesia produselor în termen de 30 de zile. 


Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag!